| ||||||
|
||||||
|
| 30-03-2009 03:18 PM | ||
Mesaj Sayısı: 2603 Katılım Tarihi: 28.04.08 Konum: TÜRKİYE Yaş : 2
| ||
|
DÜNYANİN BEKLEDİGİ 8'LER DOGDU! ( MAŞALLAH ) ![]() 8 Bebegi Böyle TasimisBir batinda 8 bebek dünyaya getirerek bütün dünyanin konustugu kadin haline gelen Nadya Suleman'in dogumdan öncek fotogaflari ortaya çikti. ![]() ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!ABD'nin Los Angeles kentinde bir seferde sekiz bebek doguran Nadya Suleman, herkesin merakla bekledigi sekizlerini dünyaya tanitti. ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!Jonah, erkek, 2kilo 11gr ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!Jeremiah, erkek, 1kilo 15gr ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!Josiah, erkek, 2kilo 12gr ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!McCai, erkek, 1kilo 8gr ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!Nariah, kiz, 2kilo 8gr ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!Isaiah, erkek, 3kilo 4gr ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!Maliah, kiz, 2kilo 12 gr ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!Noah, erkek, 2 kilo 11 gr ![]() Dünyanin Bekledigi 8'ler Dogdu!Anne Nadya Suleman ![]() ..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim.. acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma yanlarına gittiğimde odaları boştu çarşafları temiz bir küçük not bile yoktu../..kurtardığınız için teşekkür ederiz bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden tazminatım suskunluk beni ait olmadığım şehirlerde aramayın adresimin caddesi../..burukluk |